SAVLADAJ HTML5 i CSS3 - POSTANI WEB DIZAJNER

Nauči da kreiraš

ovako

atraktivne web sajtove

Postani HTML5 i CSS3 Developer i ovladaj moćnim tehnologijama koje koriste visokoplaćeni stručnjaci na polju programiranja i web dizajna.

Nauči da dizajniraš i izrađuješ kompletne web sajtove i aplikacije koje ćeš vrlo brzo moći da unovčiš.

Bavi se onim što voliš, sarađuj sa domaćim i stranim klijentima i zarađuj preko interneta.

img img

HTML5 i CSS3 − tehnologije budućnosti
- Lako se uči, a daje sjajne rezultate! -

Zbog lakoće s kojom se uče i ogromnih mogućnosti koje pružaju, HTML5 i CSS3 nalaze se među najpopularnijim i najkorišćenijim tehnologijama za izradu web sajtova i web aplikacija.

Najveće svetske kompanije, kao što su Google, AOL, Apple, IBM, Microsoft, Mozilla, Opera, utrkuju se u primeni HTML5 i CSS3 kodiranja i inovativnih načina njihovog korišćenja, a sve sa ciljem da ove tehnologije postanu osnovni standard za kreiranje sadržaja na internetu.

Postanite web dizajner za manje od mesec dana

img

Na kursu ćete savladati sve neophodne veštine za samostalno kreiranje sajtova upotrebom najmodernijih tehnika za definisanje elemenata.

img

Pored osnova web dizajna, kurs obuhvata i napredne HTML5 i CSS3 tehnologije koje će vam omogućiti da kreirate interaktivne sadržaje i steknete nezaboravno korisničko iskustvo.

img

Ovladaćete najsavremenijim tehnikama animacije i prikaza sadržaja u koje spada i Responsive web dizajn koji je prilagođen svim uređajima − od mobilnog telefona do računara.

Kako izgledaju predavanja?

Kroz praktične primere i vežbe, na predavanjima ćete savladati osnovne korake neophodne za kreiranje web prezentacija i naučiti da koristite alate koji su neophodni za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice.

Nastava se izvodi u malim grupama, što garantuje da će svakom polazniku biti posvećeno dovoljno vremena i pažnje za unapređenje njegovih veština. Učenje je zasnovano na zadacima i projektima i prilagođeno predznanju polaznika.Možete izabrati tradicionalan vid pohađanja nastave u učionicama koje su opremljene računarima i softverima najnovije generacije ili ih možete pratiti online, putem live streama ili u video arhivi, preko svog naloga na jedinstvenoj Distance Learning platformi.

NAPOMENA: Nastava se održava prostorijama OKschool u Zemunu, Cara Dušana 34, 011 7856 144

HTML5 i CSS3 plan i program kursa

img

Brzo do traženih i dobro plaćenih veština

Prema mnogim istraživanjima HTML5 i CSS3 su trenutno najtraženije veštine na polju digitalne ekonomije. Potražnja za HTML5 i CSS3 Developerima vrtoglavo raste, i u svetu i u Srbiji. Kao i njihove plate. A one su već sada veće od onih koje zarađuju obični programeri i dizajneri.

Zato je sada pravo vreme da i vi naučite da pravite WOW sajtove!

Prijavite se na vreme!

Naučite da napravite web stranicu poput ove i još mnogo toga. Upis traje do 15. septembra, a broj ljudi koji će moći da se prijavi je strogo ograničen. Iskoristite šansu i prijavite se odmah.

HTML5 i CSS3 cena za prijave do 15.9. puna cena
U učionici ili online 20.000 RSD 75.000 RSD

Zvanična sertifikacija

Po uspešnom završetku kursa dobijate OKschool sertifikat. Ovaj sertfikat nije samo potvrda da ste završili kurs već i potvrda da ste zaista naučili da koristite HTML5 i CSS3 tehnologije. Ali tu nije kraj. Pripremili smo vam i bonus.

BONUS:

+ gratis online kurs. Učite web dizajn od kuće.


Kao deo paketa dobijate dodatna 3 meseca kursa preko naše platforme za učenje na daljinu. Tako ćete moći da, po završetku tradicionalnog dela nastave, nastavite usavršavanje sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku.

Ne rizikujte da propustite ovu šansu.

Prijavite se do 15. septembra i ostvarite popust. Ostalo je još nekoliko slobodnih mesta.