Nastavak školovanja

Steknite znanje, veštine i značajan popust za dalje školovanje

Pohađanjem bilo kog kursa u okviru  OKschool-a, vi postajete deo jedinstvenog obrazovnog sistema LINK group-a, u koji spadaju ITAcademy (www.it-akademija.com), BusinessAcademy (www.biznis-akademija.com), Internet Academy ( www.internet-academy.com), Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (www.vsdositej.edu.ba )  i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS (www.its.edu.rs). Kada jednom postanete deo našeg sistema, vi stičete pravo na ogromne pogodnosti i popuste za dalje obrazovanje na bilo kojoj našoj ustanovi.

Nastavak školovanja

Pohađanjem nekog programa na OKschool-u, vi ste korak bliže akademskom zvanju! Završeni kursevi na OKschool-u nose određeni broj ESPB bodova na ITS-u, o čemu više možete da pogledate ovde. Takođe, završeni kursevi na OKschool-u automatski se priznaju na ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy ili Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i tu oblast ne morate da prolazite ponovo. Naravno, cena školarine za dalje obrazovanje se znatno umanjuje!

Dovoljno je da se javite putem mejla na office@ok-school.com nakon završenog kursa i ostvarićete značajan popust za dalje obrazovanje na nekoj od naših ustanova!

slika-nastavak

 

ITAlogo

ITAcademy

Jednogodišnja stručna edukacija i usavršavanje iz oblasti informacionih tehnologija. Najbolje praktično obrazovanje za brzo zaposlenje u IT sektoru domaćih i stranih kompanija, ili za freelance rad.

www.it-akademija.com

logoBA

BusinessAcademy

Specijalističko stručno obrazovanje za sticanje veština i zvanja iz oblasti savremenog poslovanja. Obrazovanjem na BusinessAcademy stičete znanja i veštine za uspešnu poslovnu karijeru u zemlji i inostranstvu.

www.biznis-akademija.com

logoITS

ITS
Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije

Najpoznatija domaća IT kompanija ComTrade i vodeća kompanija za profesionalnu edukaciju LINK group zajedno su stvorili ITS - najsavremeniju visokoškolsku ustanovu za informacione tehnologije, koja stvara buduće uspešne IT stručnjake za ceo svet.

www.its.edu.rs

logoInternetAcademy

InternetAcademy je internacionalna škola na kojoj polaznici stiču znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet!

www.internet-academy.co

Dositej copyVisoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo

Školovanjem na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo steći ćete praktične veštine i iskustvo potrebno za uspešno vođenje sopstvenog biznisa, kao i za rad na odgovornim i dobro plaćenim pozicijama u uspešnim kompanijama.

www.vsdositej.edu.ba