2 kursa po ceni 1. Ugrabi svoju šansu do kraja meseca

Prijavite se sada, učite kada god poželite

Potpuno besplatno, do kraja meseca obezbedite veliku pogodnost akcije 2 za 1. Spremni ste da radite na sebi? To je odlična odluka i najbolji način da svoj život uzmete u svoje ruke. Uz OKschool, to je i lakše nego ikada do sada. Iskoristite pogodnost najnovije akcije, i pohađajte dva online kursa po ceni jednog.

Nije neophodno da odmah odlučite koji će to kursevi biti. Takođe, vaša rezervacija je potpuno besplatna, baš kao i drugi kurs.

Potrebno je samo da popunite kratku formu, ostavite svoje ime i e-mail adresu i osigurate svoj vaučer. Svoje pravo na besplatni kurs moći ćete da iskoristite bilo kada, uz bilo koji izabrani online kurs.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Osigurate svoj vaucer

Ovladajte novim veštinama

Profesionalci u svojim oblastima vladaju velikim spektrom veština. Razmišljate o upisu kursa Elektronsko poslovanje na OKschoolu? Ali jeste li svesni koliko internet marketing može doprineti vašoj prodaji? Zato je idealno dopuniti znanje na pravi način, a OKschool vam poklanja baš takvu priliku. Sada možete potpuno besplatno učiniti sebe kompletnijim stručnjakom. OK_school1  

Kako izgleda vaš besplatni kurs?

Besplatan kurs koji dobijate uz prvi kupljeni kurs izgleda kao i svaki drugi plaćeni online kurs. Nakon pokretanja kursa, on vam je na raspolaganju narednih 60 dana. Tokom tog perioda možete neograničen broj puta gledati online predavanja, raditi testove i koristiti multimedijalne sadržaje. Svaki kurs dostupan na online DL platformi sadrži:

  • module,
  • nastavne jedinice,
  • testove i zadatke,
  • multimedijalne materijale,
  • video i audio lekcije,
  • nastavne materijale u .pdf formatu.

Razmislite o oblasti za usavršavanje, ali rezervišite pravo na bonus kurs već danas!

OKschool je svojim programom online kurseva omogućila svima da, po pristupačnim cenama, gde god se nalazili i koliko god obaveza imali, steknu veštine koje se nalaze među najcenjenijim na tržištu rada. Među njima su kursevi iz oblasti dizajna, programiranja, poslovanja, administracije, računovodstva, engleskog jezika… Šta god odabrali, biće to veliki korak ka unapređenju vašeg poslovanja.

Sve kurseve završićete na našoj online platformi, a po želji možete dobiti i sertifikat kao dokaz o položenom kursu, koji će povećati vaše šanse prilikom konkurisanja za poslove i biti garancija vašeg znanja.

Dupliraj znanje! Prijavi se danas za specijalnu akciju i iskoristi je kada god poželiš! Dovoljno je samo da ostaviš sledeće podatke!

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Osigurate svoj vaucer