Iskustva korisnika

 • Uz Vas je i moj sin od 9 godina nešto naučio! Ulepšali ste mi život

  Želim da se zahvalim tehničkoj podršci i celokupnom timu na uspešnoj saradnji i pomoći. Samo pohvale, jer sa vama stižem sve (učim, a ujedno kuvam ručak i završavam sve poslove). Ovo je pravi vid doškolovavanja za sve one koji nemaju uslova za redovno školovanje ili su prezauzeti. Nije teško za one koji hoće. Uz vas je i moj sin od 9 godina nešto naučio. Veliko hvala, ulepšali ste mi život.

  Violeta Paunović, Žagubica

 • Ponosna sam što i u Srbiji možemo da koristimo prednosti koje nosi učenje na daljinu

  Svaka čast! Slučajno sam na nekoj diskusiji Infostuda našla vaš link i prosto sam zapanjena, obradovana i neizmerno ponosna što i u Srbiji možemo da se služimo e-learning opcijom usavršavanja. Samo tako nastavite!

  Mila Marjanac-Tiri

 • Isporuka kursa je bila brza i pokazali ste visok nivo profesionalnosti

  Želeo bih da Vam se zahvalim na novom kursu i dobijenom sertifikatu. Još jedanput Vam se zahvaljujem na Vašoj profesionalnosti.

  Slobodan Stanojlović, Beograd

 • Ljubaznost na delu

  Hvala Vam na podršci i moram Vam priznati da ste jako ljubazni.

  Milan Đelić, Valjevo

 • Nadam se napretku interneta u Srbiji, kako bi svi mogli da koriste ovakve prilike

  Ovaj vid učenja je sjajan. Nadam se da će internet u Srbiji uznapredovati kako bi svi mogli da iskoriste ovakve prilike. Ovaj kurs sam inače odabrala jer se već dugo bavim web dizajnom.
  Kuckamo se ovih dana, treba mi malo vremena da vidim koji ću sledeći kurs da odaberem. Još jednom, hvala na podršci!

  Snežana Ostojić, Beograd

 • Obuhvatili ste sve ono što je zaista potrebno za zvanje poslovnog asistenta

  Što se tiče gradiva i samog sistema učenja zadovoljna sam, smatram da ste obuhvatili sve ono što je zaista potrebno za zvanje poslovnog asistenta.

  Danijela Milić, Beograd

 • Zadovoljna sam ovim sistemom učenja - želim da učim i dalje

  Želim da kažem da sam zadovoljna DL sistemom učenja i da ću se ubuduće odlučivati za ovakav način učenja i kad je reč o drugim stranim jezicima.

  Slađana Milić, Beograd

 • Brzo i efikasno sam zavšila obuku sa visokim procentom zahvaljujući vama i vašem DL sistemu

  Kada sam na fakultetu polagala ispit iz Obrazovne tehnologije, jedno od pitanja je bilo nastava na daljinu. Pojam, značenje, prednosti i nedostaci su mi bili poznati, ali u isto vreme daleki, nedostižni i apstraktni. Od tada do sad je prošlo vremena (onoliko da se ljudsko znanje udvostručilo), koje je donelo mogućnost da i na ovakav način stičem znanja. Drago mi je što kod nas postoji takva mogućnost koju bi bilo šteta ne iskoristiti.

  Samo prijavljivanje na platformu je jednostavno, brzo i lako. Lekcije su napisane razumljivim jezikom, sažete su. S obzirom na to da se poslednjih nekoliko godina interesujem za ovu temu, čitam članke na netu pa mi je sam sadržaj kursa bio u dobroj meri poznat. Postoji i određena količina informacija koju sam usvojila prolazeći kroz kurs. Ponosna sam na sebe što sam ga sa visokim procentom uspešnosti položila. Vredi ga preporučiti drugima...

  Ljiljana Grujić, Gornji Milanovac

 • Oni koji su prezauzeti trebalo bi svakako da iskoriste ovaj vid učenja

  Preporučujem ovaj vid stručnog usavršavanja svima,a posebno ljudima koji su prezaposleni i onima koji cijene svoje vrijeme.

  Aleksandra Kekić, Beograd

 • Sertifikati su često uslov za zaposlenje - uz ove efikasne i zanimljive kurseve brzo ćete doći do njih

  Preporučujem svima korišćenje eLearning koncepta, koji pruža pogodnosti kao što su rad u vreme koje vama odgovara i zanimljivi i efektni kursevi koji omogućavaju dobijanje sertifikata koji je često uslov zaposlenja, uz savršenu i blagovremenu pomoć i tehničku podršku, uvek spremnu da otkloni i najmanji problem.

  Stefan Teodosić, Beograd

 • Živim u Danskoj, u kojoj je školovanje skuplje nego u Srbiji. Zahvaljujući e-learningu uštedeo sam novac i dobio još kvalitetnije znanje

  Bilo je lepo sarađivati. Brzo, precizno i bas ono što treba - srž! Bez okolišanja, mislim da je to najvažnije i najbolje za razliku od ostalih. Normalno, bilo je i novih stvari koje se dalo naučiti, počev od nekih malih sitnica, ali sve to u cilju da se sklopi slika i završi sve do kraja. Samo tako!

  Nebojša Savić, Frederiksvaerk, Danska

 • Saznanje da u Srbiji posluje jedna kompanija kojoj su na prvom mestu klijenti i koja radi na svetskom nivou me je veoma obradovalo

  Duži deo svog života sam proveo u inostranstvu, i kada sam se vratio u Srbiju (mart 2006.) bio sam veoma razočaran što se tiče poslovanja mnogih preduzeća (odnos prema klijentu, pružanje usluge itd.). U martu 2007, upisao sam on-line kurs preko LINK groupa, i veoma sam impresioniran uslugom pruženom kako putem telefona, tako i putem interneta. Drago mi je da sada znam da postoji bar jedno preduzeće u Srbiji koje misli na svoje potrošače (kupce).

  Nenad Đurđević, Beograd

 • Pažnja koju ste mi ukazali je bila iznenađujuća

  Veoma sam zahvalna na Vašem brzom odgovoru i želela bih da Vam se zahvalim na pažnji koju ste pokazali.

  Radica Nedelčev, Beograd

 • Oduvek sam želeo ovakav vid učenja na daljinu

  S obzirom na to da sam zvanično Vaš korisnik od 08.03.2007. godine, želim da u potpunosti pohvalim Vaš rad koji je fascinantan. Štaviše, oduvek sam želeo ovakav vid učenja na daljinu i mišljenja sam da je tako nešto odavno trebalo biti prihvaćeno kod nas.

  Dejan Dodić, Vranje

 • Vaš korisnik ostajem i ubuduće, prijatno sam iznenađena vašom brigom za korisnike

  Zaista sam prijatno iznenađena vašom brigom za korisnike, i zahvaljujem vam se na maksimalnoj podršci. Što se tiče vaših usluga, sve je jasno, ja se uvijek vraćam i nastaviću biti vaš korisnik i ubuduće. Smatram da je učenje i cijela procedura kurseva u potpunosti prilagođena korisniku. Želim vam uspješan nastavak.

  Merhunisa Mešetović, Sarajevo

 • Profesionalni pristup koji pokazujete je za svaku pohvalu

  Pre svega želim da vam se zahvalim na veoma brzom i profesionalnom pristupu.

  Jovan Knežević, Hong Kong

 • On-line je pravo rešenje za mene, jer zbog svog posla nisam nikada imala vremena da učim, a posao je to zahtevao

  Pre nepunih mesec dana kupila sam paket kurseva pripreme za polaganje Cambridge International Diploma in Business. Obično neki opšti utisak formiramo na kraju, ali ja u ovom trenutku želim sa Vama da podelim svoje oduševljenje. Priroda posla kojim se bavim ostavlja mi malo slobodnog vremena, zato su online kursevi za mene pun pogodak. Uzela sam varijantu samostalnog učenja, ali definitivno nisam sama. Bravo za tehničku podršku! Fenomenalan je osećaj znati da je neko tu, kada imam neki problem - dilemu. Još samo nekoliko reči. Ovo je prvi put da učim, a da imam potpuno drugačiji osećaj. Način na koji ste obradili gradivo omogućava mi da ga usvajam prirodno i nenametljivo. Sve u svemu, stvarno sam srećna što sam naletela na Vas.

  Irena Rančić, Beograd

 • Samostalno sam počeo da sastavljam računarske konfiguracije već posle jednog kursa

  Nalazim da je arhitektura, izgradnja i održavanje PC računara prava stvar i svakom novom lekcijom shvatam da nisam ni bio svestan koliko će mi pomoći. Iako nisam mogao mnogo da odmaknem (pre svega zbog porodičnih obaveza), već do sada sam saznao neke novine: npr. u vezi sa PC-XT i njegovim tadašnjim procesorom i8080, zatim o ATX kao standardu itd. a da ne pominjem tek lekcije koje predstoje i što mogu, na osnovu naslova, samo da nazrem koliko ću (nadam se) naučiti i uspešno savladati, a kasnije i primeniti.

  Možete biti uvereni da ću vas (što već i činim) sa zadovoljstvom preporučiti na svakom koraku svima kojima može biti interesantno i od koristi. Već postoji dosta zainteresovanih ali pretpostavljam da će sačekati da vide kako ću se ja "provesti". Zbog posla i obaveza kao porodičnog čoveka sa malom decom, moram priznati da mi je malo nezgodno da organizujem vreme, čak i sa DL platformom, ali, da nije toga tek onda ne bih ni pomišljao na tako nesto. U svakom slučaju, tekst propraćen multimedijom i testovima napredovanja s moje strane zaslužuje samo najviše ocene i svaku preporuku.

  Goran Popović