Savršeni uslovi za učenje

OKschool je svim svojim polaznicima obezbedio najsavremenije učionice u Beogradu i Novom Sadu, sa modernom multimedijalnom opremom, projektorima, računarima poslednje generacije i drugim nastavnim sredstvima.

Idealni tehnički uslovi

Učionice su koncipirane tako da predavač u svakom trenutku ima uvid u rad svih polaznika i svakom od njih može da posveti maksimalnu pažnju. Najsavremenija oprema i tehnički uslovi za prećenje nastave i multimedijalnih sadržaja, obezbeđuju vam najbolje moguće uslove za sticanje novih znanja i veština.

Prostorije za nastavu opremljene su Apple (i drugim) računarima najnovije generacije sa konfiguracijama koje su posebno kreirane za ovakvu vrstu nastave.

appleroom_ok

DL platforma i live stream predavanja

Online praćenje nastave efikasnije je nego ikada zahvaljujući specijalno razvijenoj platformi za učenje na daljinu. Svaki polaznik tradicionalnog kursa, u slučaju da je sprečen da prisustvuje predavanju, može predavanje pratiti uživo, preko live streama ili odgledati predavanje u video arhivi u svakom trenutku. Polaznici koji kurseve prate online, zahvaljujući DL platformi i live streamu, dobijaju savršene uslove koji im omogućavaju da steknu znanja i veštine kao i svi koji predavanja prate u učionici.

Multimedijalna nastava

Prezentacije sa multimedijalnim sadržajima su sastavni deo predavanja na OKschool-u. Na taj način želimo da našim polaznicima prezentujemo gradivo tako da mogu brzo i lako da ga savladaju. Zahvaljujući našim multimedijalnim nastavnim sredstvima, uspevamo u tome!